2015-09-21 / Basın bülteni

Arıyor musun? Buldun!

İhtiyacınıza en uygun ısı yalıtım bariyerini hızlıca bulmanız için büyük kolaylık sunuyoruz. Üstelik seyahat ederken de!

Modern pencere, kapı ve cepheler için farklı gereksinimler göz önüne alındığında yeni bir sistem geliştirmek pahalı ve karmaşık bir süreçtir. Bu süreçte tasarımcılar için insulbar-bulucu güvenilir bir kaynak olacaktır.

Ürün seçici, geniş ürün seçenekleri sunan insulbar standart profil kataloğunda en doğru profile adım adım yönlendirir. Üstelik bunu farklı yollarla yapmanız da mümkün:

Örneğin tasarlamak istediğiniz sistemin planlanan sistem kesidi değerlerini girebilirsiniz. Bu arama yolunu seçtiğinizde açılma türü, Uf ve Uw değerleri, görünüm derinliği, görünüm genişliği, yalıtım derinliği gibi değerlerin bir veya daha fazlasını belirlemeniz yada bir değer aralığı seçmeniz durumunda mevcut profillerimizden hangisinin/hangilerinin sizin ihtiyacınızı karşıladığı belirlenmiş olur.

İkinci bir yol da, planlanan sistem kesiti üzerinden değil de doğrudan ısı yalıtım profilinin geometrisi üzerinden arama yapmak isterseniz geometri sekmesini seçmeniz ve ısı yalıtım profilin geometrisi ile ilgili sorulara yanıt vermeniz gerekir. Conta yuvası var mı? Isı yalıtım profili üzerinde bayraklar var mı? Isı bariyeri ayaklarında coex misina var mı? Isı yalıtım bariyerinin ayaklarını sıkıştıran alüminyum profildeki çekicin uzun yada kısa tercih edilmesine kadar, filtrelemenizi kolaylaştırmak için tüm ayrıntılar düşünüldü.

Son olarak eğer ısı yalıtım profilinin profil kodunu biliyorsanız (sadece bir kısmını bile bilseniz) doğrudan 3. sekmeyi yani "ürün numarası" sekmesini seçerek de arama yapabilirsiniz.

Hangi yöntemi seçerseniz seçin sonunda ihtiyacınız olan ısı yalıtım bariyeri ile ilgili olan tüm teknik bilgilere ulaşabileceksiniz. Üstelik kayıtlı kullanıcı iseniz bu bilgileri bilgisayarınıza indirebilecek hatta bu profil ile ilgili aranmak için fiyat sorgusu oluşturabileceksiniz.

insulbar-finder seçim aracı, Proje Geliştirme ve Teknik Destek Yöneticisi Matthias Rothfuss için de müşterilere destek verirken zamandan ve yerden bağımsız olarak kullanılabilen önemli bir yardımcıdır. insulbar-finder kullanıldığında profil bulmak için harcanan zaman azalır, yeni sistemler tasarlanmasında mevcut profiller kullanılarak tasarruf sağlanır.

http:www.insulbar.com/tr/insulbar-finder bağlantısına ister akıllı telefondan, ister tabletinizden yada isterseniz PC'nizden girebilirsiniz. insulbar-finder web sitesi tüm cihazlar için optimize edilmiştir ve size en iyi kullanıcı deneyimini sunar.

Ensinger, ilgilileri, insulbar Finder'ı deneyimlemek üzere Batimat Fuarı'na davet eder. (Stand No: 150, Salon: 6)

Insulbar hakkında

Ayrıntılı bilgi için bakınız www.insulbar.com.

Ensinger Grubu, bileşikler, yarı mamul, profil ve teknik konstrüksiyon parçaları ve yüksek performanslı plastik ürünler geliştirme, üretim ve satış alanında faaliyet göstermektedir. Ensinger birçok imalat yönteminden faydalanmaktadır, özellikle ekstrükzyon, mekanik işleme ve enjeksiyon kalıplama gibi. 28 merkezde toplam 2.200 personel ile bu aile şirketi dünya çapında pek çok endüstri bölgesinde imalat yerleri veya satış temsilcilikleri aracılığıyla temsil edilmektedir.
Ayrıntılı bilgi için bakınız: www.ensingerplastics.com.

insulbar Finder sizi kesit detaylarından yola çıkarak aradığınız ısı bariyerine ulaştırır
Arama sonuçları size sistem kesidini detaylı olarak gösterir ve ilave olarak teknik bilgiler verir
İstediğiniz profili sepete atarak müşteri temsilcisinin ilgili profil ile ilgili aramasını sağlayabilirsiniz.

Almanya
Phone +49 7032 819 674